Het zou toch niet echt waar zijn…?


Duitsland is in opkomst. Nee, niet als vakantieland, maar als land waar goede muziek vandaan komt. Verloofde J. (horend bij vriendin M.) vertoeft dit weekend beroepshalve op Eurosonic / Noorderslag in het hoge noorden. Dit jaar: extra aandacht voor Duitse bands. Zoals deze. Of deze. En Ulli en vriend J. hadden daar nog niets over gehoord de laatste dagen. Niets van meegekregen. Tot verloofde J. een sms stuurde met de tekst “ken jij ‘Fettes Brot’?”. Wat een vraag! NATUURLIJK ken ik Fettes Brot. Dat is vet FETT! Uitbrengen die cd’s in Nederland!!!!!

Voorproefje? Moet je deze even naar je computer toehalen… (rechter muisknop, doel opslaan als…). Toen dit nummer uitkwam, was ik 17 jaar oud. Dus reken uit.
En op mijn 26e lanceerden ze dan dit nummer (gleiche Prozedur…)

En dan nog iets: met het meisje van deze band zat ik ooit twee weken met een groepsreis in Frankrijk. En ik heb mijn handschrift van haar gejat (echt waar!). Raar hoe de dingen soms gaan… (trouwens ook op Eurosonic; waaaaaaaaanzinnig veel gemist, verdorie…).

Geef een reactie