Daar ligt je leven

Na een vervelende inbraak in de auto vorige week (op het Drielandenpunt en tevens het hoogste punt van Nederland, dus weescht gewaarschuwd!!!), is het leven van vriend J. weer teruggevonden door een fietsend jochie. Hij leve hoog!


(alles is nu aan het drogen…)

Als mijn overgrootoma maar geen natte voeten krijgt…

(…ze woont op de begane grond)

Ijs en sneeuw – allemaal mooi. Maar het moet niet gaan dooien…

Straßen und Gehöfte unter Wasser
Uckermark (MOZ/GMD) Angestautes Wasser auf Straßen und in Senken hat gestern zu zahlreichen Einsätzen der Feuerwehr in der Ostuckermark geführt. In Pinnow, Kunow und Schöneberg liefen Gebäude oder Gehöfte voll. Allein in Schwedt und den Ortsteilen musste die Wehr sechsmal mit Pumpen ausrücken. Betroffen war vor allem der Bereich Leverkusener Straße/Heinersdorfer Damm. “Da stand das Wasser achsenhoch”, sagt Feuerwehrchef Dietmar Wilke. In Hohenfelde arbeiteten die Pumpen ohne Unterbrechung in der Nähe eines Teichs. Wassermassen hatten bereits umliegende Grundstücke erreicht.

Nieuws, nieuws, nieuws….

De winter is nog niet helemaal voorbij, maar de eerste tekenen van de lente zijn al zichtbaar in het veld. De sneeuwklokjes, die altijd de overgang van winter naar lente aangeven, staan op enkele plaatsen weer boven de grond. Ze behoren tot de stinzenplanten, die op grote schaal te vinden zijn op landgoederen langs de Kromme Rijn en de Vecht. Ook langs de beken in de Gelderse Vallei komen op ruime schaal stinzenplanten voor, zoals sneeuwklokje, bosanemoon, wilde hyacint, maarts viooltje en wilde bostulp. (via intern)

Mannenfixatie

Bewijs is geleverd: het is toch alleen maar voor mannen belangrijk…die lengte…

‘Penislengte van belang voor zelfwaardering homo’s’
UTRECHT (ANP) – De lengte van de penis is bij homoseksuele mannen van directe invloed op de tevredenheid over hun eigen lichaam en hun zelfwaardering. De meeste homomannen vinden een groter geslachtsdeel ideaal en daaraan voldoen is gerelateerd aan meer tevredenheid en zelfwaardering.
Tot die conclusie komt psycholoog en seksuoloog dr. Liesbeth Woertman, hoofddocent klinische psychologie van de Universiteit Utrecht. Zij heeft de studie uitgevoerd in samenwerking met haar collega dr. J. de Wit van sociale en organisatiepsychologie. Het onderzoek is uitgevoerd onder 251 homomannen met een gemiddelde leeftijd van 29 jaar.