De US-travelers zijn back!

Terug thuis in eigen land (nou ja, bijna ‘eigen’ dan).
Gister voor het eerst weer een fatsoenlijke maaltijd gekookt (het kwam de afgelopen drie weken vaak neer op óf één van de 50 fast-food-ketens óf de 0%-vet-yoghurt), en daarna als een blok in slaap gevallen. Kleren wassen, drogen, opvouwen. Dat worden de bezigheden van deze week.
Foto’s houden jullie tegoed, ik hoop dat ik uit de 385 mappen met in totaal bijna 4 gieg aan foto’s iets kan selecteren.
Filmpje wordt gemonteerd.
En eventuele vragen beantwoord ik graag.

Kortom, ik ben weer terug.
En deze wil ik graag! (Oh nee, nog maar even naar mijn eerste VISA-afrekening kijken…).

En komt iemand ons nu trouwens elke ochtend bagels met creamcheese en Starbucks Mocha Macciato brengen? Anders komen we niet naar ons werk!!

Geef een reactie