Untitled Post

Kwart-leven-crisis
Als je bijna 30 bent (maar iets jonger mag ook), veel vrienden hebt, veel afspraken, veel werkuren, nog meer bijklus-uren en geen tijd om na te denken wat je eígenlijk wilt en het je allemaal teveel wordt, dan zit je in de quarter-life-crisis. In ieder geval volgens Trouw.

De wedstrijd van gisteravond kunnen we gerust bij deze crisis optellen. Wat een ellende.

PS: Duitsland focust op het groffe geweld tijdens de wedstrijd:

Schlimmer als auf dem niveaulosesten Bolzplatz gingen Portugiesen und Holländer miteinander um – der mit Abstand negative Höhepunkt dieser bislang so gut gelaunten, blendend aussehenden Weltmeisterschaft. Vier rote und 16 gelbe Karten – und wenn man ehrlich ist: Eigentlich hätten es noch viel mehr sein müssen, vor allem rote. Ein Fall für den Fußballpsychologen, dieses Geholze, immerhin in einem WM-Achtelfinale. So viel geballte Unbeherrschtheit sieht man selten im internationalen Fußball – und schön anzusehen war das wahrlich nicht.
(www.sueddeutsche.de)

Untitled Post

WOW!
Vriend J. heeft een nieuwe camera. De vorige is op een voetbaltribune in Köln op de grond gevallen en dan weet je het wel met die nieuwe techniek. En deze kan allemaal trucjes! Zonder Photoshop!


Untitled Post

Wie oh Wiet
Vandaag uit de Telegrof:

In een opslagruimte onder het zogenoemde AKN-gebouw van de samenwerkende omroepen AVRO, KRO en NCRV in Hilversum is onlangs een kleine hennepkwekerij aangetroffen.
Pikant detail is dat de wietplantjes werden verwarmd met een gestolen bureaulamp van de AKN. De eigenaar van de illegale plantage is tot nu toe onbekend, maar het is mogelijk een omroepmedewerker. Bewakers troffen een plastic bak met wat wietplanten aan plus de bureaulamp. In het AKN-pand werken zo’n dertienhonderd medewerkers van de stichting AKN.

Om één bakje nou een ‘hennepkwekerij’ te noemen…maar van wie zou het bakje zijn?

Untitled Post

Vriend J. gaat lachend ten onder
Niets kan deze man doen buigen. Niets dwingt hem op de knieën. Hij vertrekt geen spier. Pijn bestaat niet. Het is over voordat het is begonnen. Bloed? Geen enkel probleem.

En toch wilde hij een knuffel toen ‘ie thuis kwam. “Ik schrok toch best wel hoor!”

(Hij was op een voetbaltafel geklommen om ‘m goed dicht te krijgen en bij het afstappen schraapte hij zijn scheenbeen open. Tot op het bot. Maar zoals gezegd: niks aan de hand!)

Untitled Post

Nieuws van de week
Het gebeurt heel af en toe. Zelden. En mij uiterst zelden. Dat ik belangrijk nieuws mis. In dit geval heb ik dit HE-LE-MAAL niet meegekregen. Raar gevoel.

Untitled Post

Al dat wit verkoelt
Het is snikheet en ik sta me op mijn vrije dag te vermaken in de winkel met al die witte computers…Best leuk, in m’n eentje:

Untitled Post

Het eerste doelpunt van het WK 2006 is voor…
…Duitsland. In de zesde minuut door Lahm.
Hebben we dat voor het hiernamaals vast vastgelegd.

UPDATE:
En zes minuten later het tweede voor Costa Rica.