Nu…even snel testen!!!

Dit mailtje kreeg ik net via vriend J. doorgestuurd:

Ulrike, er is iemand onderweg naar je … Klik hier om te zien wie!

Het is geen stemadvies, maar wel de beste reclame “die ik ooit heb gezien” (zo vriend J. zonet, en als hij dat zegt, wil dat wat heten, hij kijkt namelijk meer naar de reclame dan naar het programma ertussen).
Het is zo persoonlijk gedaan, dat jullie maar een deel kunnen zien, namelijk het filmpje met mijn naam erin. De clou: op het moment dat Jan een sms aan het schrijven is, komt precies dat smsje binnen op mijn mobiel!!!!

Als je het zelf ook wilt testen (en dat is aan te raden), moet je op deze site je naam, emailadres en telefoonnummer invoeren (dan kan als het filmpje is afgelopen) en dan krijg ook jij een persoonlijke message van Jan.
Fantastisch! Het is nu bijna jammer dat ik niet mag stemmen….

Geef een reactie