Je eigen valentijn! Jawel!

Geïnspireerde mensen hebben een actie bedacht:

We lijken tegenwoordig donkere barrières te vormen om onze kleine, persoonlijke wereldjes heen. United Smile wil deze grenzen graag doen verbleken. Precies daar waar ze elkaar raken: in de openbare ruimte! Jongeren stichting United Smile ziet het dan ook als uitdaging om zoveel mogelijk mensen op Valentijnsdag een glimlach te gunnen.
Op woensdag 14 februari deelt het United Smile team bestaande uit 25 jongeren op Hoog Catharijne te Utrecht 1000 narcissen uit aan onbekende passanten. Lukt het United Smile om op deze manier mensen uit hun persoonlijke wereldjes te halen? Misschien wel!

Ja, maar misschien ook niet! Want ‘narcis’ – dat was toch een mannetje dat in een meertje keek, zijn eigen spiegelbeeld zag en dat zo mooi vond dat hij verliefd werd op zichzelf? Niks met sociaal gedrag tegenover vreemden! We blijven lekker bezig met die donkere barrières! Ikke, ikke, ikke!

Dus als je ze tegen komt: hou de narcis lekker voor jezelf; want de naam zegt het al!

Uit de categorie: walgelijk

MAINZ (ANP/RTR) – In de Duitse stad Mainz heeft een 28-jarige man
in Italiaans chocoladeijs een vingertopje compleet met nagel
gevonden. Volgens de politie woensdag viel het vingertopje de man
in eerste instantie niet op omdat hij dacht dat het een noot
betrof. Forensische experts onderzoeken het vingertopje.

Snö, snö, snö!


Volgens het KNMI krijgen we morgen weer dat een weeralarm rechtvaardigt. De derde dit jaar, zegt het ANP. Zo graag ik er ook in wil geloven, ik heb niet het idee dat de witte pracht ook daadwerkelijk tot Utrecht doordringt. ‘Gaat in het midden van het land over in regen’. Dus dat zullen morgen héle grote plassen worden.
Mensen – neem je rubberen laarzen mee! (en doe je muts stiekem in de tas, want wie weet…).