Untitled Post

Sportluistervink
Ik ben niet zo van de sport. Nou ja, ik DOE wel aan sport, maar ik haal het meestal niet om sportprogramma’s op tv uit te zitten. Laat staan dat ik met een gekluisterd oor naar een aflevering van Langs de Lijn zit te luisteren. Maar heel soms, als ik op de fiets zit (naar het fitnesscentrum, dat wel!), met mijn witte dopjes in de oren, al zappende door alle radiozenders, kom ik iets tegen. Iets moois, iets nieuws, iets interessants. Want wist u, geachte lezende luisteraar, dat er een luisterboek (zie laatste link onderaan) is over het Olympisch stadion? Met geluid van vroeger en wel? En onwijs veel anekdotes over de sporters die zelfs de kenners nieuw in de oren klinken? En die ook mensen die minder geïnteresseerd zijn in sportfeitjes, boeiend vinden?

En wist u misschien ook dat er een dubbelganger van Roger Federer (zie link in het midden) is die ook wel eens als stand-in fungeert voor foto’s in belangrijke bladen? En niemand die het doorheeft?

Dan weet u het nu. Boeiend hoor, die sport!

Untitled Post

Kuilen en moffen
Ooit van Simone Sandammeer gehoord? Ik ook niet. Tot op heden, want al uren word ik gebombardeerd met dit liedje door mijn collega’s. Ze vinden het helemaal iets voor mij. Nou ja.
Dé nieuwe zomerhit – blijkbaar. Een zacht Duits stemmetje dat over moffen zingt. En bier. En kuilen. Je kan het ook nog even nalezen

Untitled Post

Leesstop
Zwaar gefrustreerd ben ik begonnen aan een zoektocht naar drie boeken. Deel 1 heb ik net achter de rug, en toen mijn hand in de boekenkast het tweede deel wilde pakken, was daar…Niets. Geen tweede, geen derde en geen vierde deel. Ik zie ze nog voor me; in mijn oude kamer in Berlijn, maar waar heb ik ze sindsdien gelaten? ‘Verder lezen, verder lezen’ is het enige dat door mijn hoofd spookt. Want het laatste deel is op komst. Alle andere delen moeten dan gedetailleerd door mijn hoofd suisen…dus nu al telefoontjes naar oma en mama achter de rug…vooralsnog zonder resultaat…maar ik MOET snel VERDER LEZEN, mensen!

Untitled Post

Sloom en druk
Terug van een minireisje Zwitserland. Foto’s en bericht volgen. Beetje sloom. Maar eigenlijk heel druk. Samenvatting: het was top!