Tijd

Ach ja, de mensen in mijn gastenboek hebben wel gelijk…ik heb niet eens meer de tijd gevonden in het weekend om mijn log aan te vullen…slecht slecht slecht…
Maar wat ik ook allemaal niet te doen heb: het bedrijf is verhuisd (chaos), ik ben zelf met mijn vriend op zoek naar een huis, en omdat ik hier al woon, ga ik steeds naar huizen kijken en moet dan heel snel beoordelen of het iets is. Ik moet nog steeds een stageverslag schrijven van ‘1opdemiddag’ en kom er maar niet aan toe (ben wel heel goed van start gegaan afgelopen weekend…); heb me opgegeven een artikel voor het Duitslandweb te schrijven (erg leuk!), maar kom er helemaal niet aan toe. Wil de krant lezen en kom er niet aan toe. Heb het vriendschapsbrood ‘Herman’ in de oven, maar ben eigenlijk een beetje op dieet…
Heb nog geen salaris, maar ook geen geld meer…moet mails beantwoorden en kom er niet aan toe. Ben een boek aan het lezen, maar krijg een slecht geweten als ik het nieuws niet goed genoeg volg (als journalist moet ik natuurlijk ten ALLEN tijde op de hoogte blijven…)…
kortom: ik heb geen tijd om na te denken en dat is dan misschien wel weer goed. Want dan zou ik pas echt beseffen wat voor roerige tijden het voor mij (en mijn vriend, en al mijn pdoj-vrienden) zijn…En dan zou mijn hoofd niet meer werken. Ik heb ook nooit hoofdpijn, maar vandaag wel. Teveel nadenken kan er dan niet meer bij. En toch: stiekem denk ik tussendoor dat ik eigenlijk de Duitse en de Nederlandse geschiedenis wil studeren als ik wat meer van alles af wil weten…er moet dus uiteindelijk nog veel meer in mijn hoofd passen. Maar niet meer vandaag.

Geef een reactie