Productie

Het is ook wat. Ik kan helaas op mijn weblog niets vertellen over beroemde mensen en zo…(er zijn wel eens mensen die vinden dat leuk, en die zeggen dan dat het hun helden zijn…), maar ik werk dan nu bij een klein productiebedrijf en niet meer in de grote ‘publieke omroep wereld’, waar de Kootens en de Bie’s en de Pepers en de Bosjes elke dag binnenstrompelen alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Het is jammer dat ik me niet met de inktvlekken van Van Kooten bezig kan houden. In plaats daarvan zit ik met DV-apparatuur te kutten, start de computer vier keer in tien minuten en dan heb ik nog steeds geen beeld. Leuk hoor – werken bij kleine productiebedrijven…(zonder technici); geen Mustapha die ik kan bellen en die het even komt fixen…(zoals bij de AVRO…). Ben hier ook zo weg. Had geen tijd om voor jullie bezoekers nog even wat leuke feitjes op te zoeken, maar daar ga ik me dan in het weekend op storten en jullie een leukere weblog bezorgen. Ik ga vanavond in ieder geval een leuke avond hebben met vriendinnen (van de PDOJ, ook bekend als postdoctorale opleiding journalistiek…), drinken, kletsen en bij elkaar uithuilen (mocht dat nodig zijn). Mensen, tot snel!

Geef een reactie