Visitors

Samengevat
Meet sinds … 13 mei 2003
Totaal aantal pageviews tot nu toe 400
Drukste dag tot nu toe 22 mei 2003
Pageviews 71

dit moet beter, mensen!!!!

Buluitreiking

Ik werd er net op gewezen dat ik belangrijke gebeurtenissen van dit weekend vergeten ben: de buluitreiking en het feestje op vrijdag in Groningen…nee, mensen, ik ben jullie niet vergeten; het was erg leuk (en ik was blij dat vooral het hoorspel geslaagd is).

Vraag me alsnog af wat iemand gaat doen met drie sets theeglazen, twee magnetrons…en heb je eigenlijk nog meer dubbel gekregen, drs. Oppenheimstraat???

Kado

Intussen moet ik een kado verzinnen voor het mannetje, die me ’s nachts om 1.30 uur uit Utrecht heeft opgehaald omdat ik niet meer wist wat ‘Deutsche Gründlichkeit’ was, die me stiekem zijn pasje leent (en dat mag helemaal niet!!!) en die ik dus een beetje erg veel gevraagd heb de laatste tijd. Maar dat komt weer goed.

Mannetje

Oh ja, in Groningen kwam ik in de supermarkt (ja, de Jumbo, wie kent hem niet) iemand tegen die ik normaal gesproken alleen maar hier in de buurt tegenkom. We schrokken er allebei van en het was heel raar. Het was het àndere mannetje.

Geen wind

Nou, het was weer spannend dit weekend. Zaterdag was ik met een goede vriendin onderweg die ik eeuwen niet gesproken had…erg leuk dus.
Vandaag was ik op het Strand Horst (de Duitsers onder ons zouden hier hartelijk om gaan lachen…rare site trouwens) om de Fun Sport Tour te gaan filmen…Het beloofde veel: kitesurfen, NK wave freestyle (een combi van twee surfstylen), BMX-stunts…
Uiteindelijk was er HELEMAAL geen wind, en er kwamen drie!!! BMX-rijders op af. De cameraman was het liefst weer meteen vertrokken, maar ik heb dan toch nog doorgezet en maar wat uitleg over kitesurfen gefilmd en in beeld laten brengen hoe een strand en het water er zonder wind uitzien…

Het wordt dus maar een HEEL kort item, denk ik.
Maar goed hopelijk volgend weekend beter, dan zijn ze op het echte strand aan zee en dan moet ik hopen dat het dan wel waait!!!

Mopperen

Mensen, mensen, mensen. Ik heb jullie weer teleurgesteld…en weer niks geschreven. De afgelopen week was ontzettend druk. Nog steeds met het stageverslag in de weer, monteren, monteren, monteren en een hoorspel voorbereiden. Allemaal wel heel leuk, maar ook slopend.
Nu beloof ik dat ik weer wat meer tijd voor jullie ga nemen, zeker weten! Mijn trouwe lezers gaan namelijk al mopperen…
Ik probeer even wat meer nieuws voor jullie uit de doeken te doen (ook al kan ik niet met roddels dienen zoals andere leuke weblogs…).
De eerste link sinds lange tijd: www.adbusters.org/home/

Weekend

Een geweldig weekend gehad, mensen…zaterdag met een van de leukste omroepen de hele dag op het hockeyveld gestaan; (nou ja, ik dan niet, maar mijn vriend ging invallen voor geblesseerde mensen…). Toch wel weer zo’n Nederlands fenomeen, dat hockey. Maar het was erg leuk om iedereen eens terug te zien, en dan ook nog in een heel andere omgeving en bezigheid.

Daarna ging ik met mijn vriendje samen naar Utrecht naar het BluesFestival en dat was ook ERG gezellig. Jos vond het zo overweldigend dat hij METEEN in Utrecht wil gaan wonen nu. Het liefst in het centrum (er staan zulke mooie huizen, dat is echt niet te geloven…). Maar één blik bij de makelaars-sites en we wisten dat het niet te betalen zou zijn. Toch leuk om te weten dat je dan samen dezelfde smaak hebt qua huizen (geeft weer een boost in je relatie).

Het was stervensdruk laat op de avond en we gingen met z’n tweeën veel bier drinken en zelfs roken (oeps, moet ik dat hier wel schrijven???). Mooi weer, een echte zomeravond met mooie muziek, veel mensen en Utrechtse canaalsetting…

Zondag: met een bootje op de Loosdrechtse Plassen. Na een kwartier viel de motor in het water (hebben wij weer); teruggeroeid en toen mochten we van de verhuurder met een nieuwe motor wel langer weg. Daarna ben ik thuis een beetje ziek meteen in bed gevallen, vandaag gaat het alweer een beetje beter…meteen weer een item gemonteerd vanochtend en begonnen de uitzending te coördineren.

Woensdag ga ik aan een leuk kado voor iemand knutselen en mijn (bij de redactie geslaagde) stageverslag inleveren.

Zo, nu weten jullie weer alles.
Geen links vandaag, helaas.
Ik ga voor jullie weer op zoek naar nieuwe wetenswaardigheden, dat beloof ik.

Stageverslag af

Eindelijk, eindelijk, eindelijk…is mijn stageverslag af. Het is helemaal niets bijzonders geworden, maar toch heb ik er lang over gedaan; gewoon omdat ik dat ding naast het werk moest gaan schrijven en dus nooit de tijd had om echt geconcentreerd achter elkaar door te schrijven. Nu heb ik geprobeerd er nog iets leuks van te maken, maar het is nog maar de vraag of de lezers dat ook vinden.
Daarnaast is het heel erg druk met montage en de hele rambam eromheen. Ik heb de eindverantwoordelijkheid van het programma gekregen, maar kom eigenlijk net kijken. We zijn maar met weinig mensen hier en toch loopt iedereen tegen elkaar te katten. Hoe komt dat toch? Blijkbaar hangen dit soort dingen in de zomerlucht

Geweldig weer steeds, vinden jullie niet?
Freunde und Familie in Berlin wären froh mit den holländischen Temperaturen, die schwitzen sich da kaputt. Wesentlich angenehmer hier.

Blog

Sorry bij deze aan al mijn lezers die me allemaal al geschreven hebben en gevraagd waarom ik toch maar niks meer schrijf…het is zo verschrikkelijk druk: monteren, stageverslag afmaken (nog STEEDS niet gebeurd…), de eindverantwoordelijkheid voor een programma op me nemen, draaien in het weekend, spotlijsten maken en tussendoor nog slapen. Ik kom dus nergens aan toe. Maar ik beloof dat ik jullie morgen weer op de hoogte van alle ontwikkelingen breng; zowel in H’sum, als in A’dam als in G’n (wat natuurlijk ‘ Groningen ‘ moet heten…)

Bij deze ook nog een lieve groet aan John Bolt die eigenlijk nu ons telegram zou moeten ontvangen!