Weekend

Een geweldig weekend gehad, mensen…zaterdag met een van de leukste omroepen de hele dag op het hockeyveld gestaan; (nou ja, ik dan niet, maar mijn vriend ging invallen voor geblesseerde mensen…). Toch wel weer zo’n Nederlands fenomeen, dat hockey. Maar het was erg leuk om iedereen eens terug te zien, en dan ook nog in een heel andere omgeving en bezigheid.

Daarna ging ik met mijn vriendje samen naar Utrecht naar het BluesFestival en dat was ook ERG gezellig. Jos vond het zo overweldigend dat hij METEEN in Utrecht wil gaan wonen nu. Het liefst in het centrum (er staan zulke mooie huizen, dat is echt niet te geloven…). Maar één blik bij de makelaars-sites en we wisten dat het niet te betalen zou zijn. Toch leuk om te weten dat je dan samen dezelfde smaak hebt qua huizen (geeft weer een boost in je relatie).

Het was stervensdruk laat op de avond en we gingen met z’n tweeën veel bier drinken en zelfs roken (oeps, moet ik dat hier wel schrijven???). Mooi weer, een echte zomeravond met mooie muziek, veel mensen en Utrechtse canaalsetting…

Zondag: met een bootje op de Loosdrechtse Plassen. Na een kwartier viel de motor in het water (hebben wij weer); teruggeroeid en toen mochten we van de verhuurder met een nieuwe motor wel langer weg. Daarna ben ik thuis een beetje ziek meteen in bed gevallen, vandaag gaat het alweer een beetje beter…meteen weer een item gemonteerd vanochtend en begonnen de uitzending te coördineren.

Woensdag ga ik aan een leuk kado voor iemand knutselen en mijn (bij de redactie geslaagde) stageverslag inleveren.

Zo, nu weten jullie weer alles.
Geen links vandaag, helaas.
Ik ga voor jullie weer op zoek naar nieuwe wetenswaardigheden, dat beloof ik.

Geef een reactie