Stageverslag af

Eindelijk, eindelijk, eindelijk…is mijn stageverslag af. Het is helemaal niets bijzonders geworden, maar toch heb ik er lang over gedaan; gewoon omdat ik dat ding naast het werk moest gaan schrijven en dus nooit de tijd had om echt geconcentreerd achter elkaar door te schrijven. Nu heb ik geprobeerd er nog iets leuks van te maken, maar het is nog maar de vraag of de lezers dat ook vinden.
Daarnaast is het heel erg druk met montage en de hele rambam eromheen. Ik heb de eindverantwoordelijkheid van het programma gekregen, maar kom eigenlijk net kijken. We zijn maar met weinig mensen hier en toch loopt iedereen tegen elkaar te katten. Hoe komt dat toch? Blijkbaar hangen dit soort dingen in de zomerlucht

Geweldig weer steeds, vinden jullie niet?
Freunde und Familie in Berlin wären froh mit den holländischen Temperaturen, die schwitzen sich da kaputt. Wesentlich angenehmer hier.

Geef een reactie