Geen wind

Nou, het was weer spannend dit weekend. Zaterdag was ik met een goede vriendin onderweg die ik eeuwen niet gesproken had…erg leuk dus.
Vandaag was ik op het Strand Horst (de Duitsers onder ons zouden hier hartelijk om gaan lachen…rare site trouwens) om de Fun Sport Tour te gaan filmen…Het beloofde veel: kitesurfen, NK wave freestyle (een combi van twee surfstylen), BMX-stunts…
Uiteindelijk was er HELEMAAL geen wind, en er kwamen drie!!! BMX-rijders op af. De cameraman was het liefst weer meteen vertrokken, maar ik heb dan toch nog doorgezet en maar wat uitleg over kitesurfen gefilmd en in beeld laten brengen hoe een strand en het water er zonder wind uitzien…

Het wordt dus maar een HEEL kort item, denk ik.
Maar goed hopelijk volgend weekend beter, dan zijn ze op het echte strand aan zee en dan moet ik hopen dat het dan wel waait!!!

Geef een reactie