Untitled Post

Ik ben redelijk blij. Ik heb een super leuk weekend gehad; eerst bij een goede vriendin op zaterdag samen met allemaal andere goede vrienden geouwehoerd (schrijf je dat zo?) en gebarbecued. Uiteindelijk waren mijn vriend en ik redelijk dronken en hebben dus ook de tram gemist. Snel een taxi genomen en in ieder geval de laatste trein nog gehaald.
Oh ja, en overdag waren de ouders van mijn vriend in ons huisje op bezoek en op een of andere manier was het gewoon errruuug gezellig. De leuke momenten gingen ook op zondag door: een hele goede vriendin heeft bijna de hele zondag bij ons doorgebracht (en dat was helemaal niet vervelend, maar juist gaaf!). Andere goede vrienden kwamen spontaan langs (en als ik iets kan waarderen, zijn het mensen die gewoon spontaan langskomen…dat is geweldig in tijden van ‘leven volgens de agenda’). En ’s avonds kwam nog het mannetjemet zijn vriendin, zijn kadoophalen en eigenlijk wilde hij ook verhuisdozen meenemen. Maar die had hij niet meer nodig (dat was wel jammer, want nu staan ze nog steeds op de gang te wachten op een ophaler…).

We bleven gisteravond moe maar blij zitten met een berg afwas, maar wel een grote glimlach op ons gezicht. En vandaag de werkende wereld weer in; zelfs dat viel mee en was er voor mij ook nog erg goed nieuws. 🙂

Geef een reactie