Untitled Post

In eerste instantie zit ik nog vol endorphine over het huis waar ik ga wonen. Het is echt heel erg leuk en ik kan niet wachten tot ik mijn eigen spullen daar kan stallen. Dat wordt dan wel weer een leuke verhuizingsboel. Alles uit Groningen halen en waarschijnlijk kunnen we ook niet alles meteen meenemen. Wat moet een mens bijvoorbeeld met twee koelkasten? Onder de trap in dat huis staat ook nog een grote ijskast, dus dan hoeven we de koelkast daar ook niet neer te zetten.

Het huis heeft ook een kleine kelder. De toegang is alleen geblokkeerd door mevrouw distel en meneer spinneweb, dus die moeten we eerst vriendelijk verzoeken ergens anders te gaan wonen voordat we naar binnen kunnen. Maar misschien doen zich daar beneden nog wel wonderen voor en hebben we nog heel veel stallingsruimte en vinden we misschien een schat. (dat hopen wij tenminste, zou de huur ook nog wat meevallen). Tot die tijd ga ik in mijn hoofd al allemaal prulletjes verzinnen die we goed kunnen gebruiken (bijvoorbeeld een plakradio in de douche; sinds ik dat bij een goede vriendin heb gezien, wil ik niks liever). En Oma vragen of zij zin heeft om gordijnen voor de woon- en de slaapkamer te naaien; die er hangen, zijn namelijk niet zo mooi. Zo ga ik maar door in mijn hoofd en vanmiddag naar Berlijn, dus ik ben niet echt in een werkstemming.

Geef een reactie