Ingewikkeld

Vandaag was het weer een verschrikkelijk drukke en stressige dag en dat nog wel tot 22 uur. Vanochtend hoorde ik dat ik in Hargen aan Zee de Fun Sport Tour mag draaien. Aan het eind van de middag: mijn collega belt bijna onverstaanbaar op: “ziek”. Zij zou morgen in Stadskanaal atletiek gaan draaien. Andere collega: change of plans, dus jij kan niet naar Hargen, maar moet de Nelli Cooman Games draaien. Ik: nou, maar dan komen we de volgende weken items te kort. Antwoord: ja, dat moet dan maar. Ik: ja, maar dat kan niet, want we moeten de volgende weken met nog iemand minder een programma maken, dus hebben we niet zo heel veel tijd om nog veel meer items te gaan verkopen. Dus we kunnen beter Hargen én Stadskanaal draaien.
Inmiddels was een andere collega zo ver, mij haar auto te lenen. Die staat hier nu beneden, maar wordt morgen toch niet gebruikt, omdat ik uiteindelijk toch naar Hargen kan en met de cameraman mee kan rijden. De andere cameraman gaat morgen in zijn eentje in Stadskanaal draaien en hij krijgt tips van mij mee. Wat is het toch ingewikkeld allemaal…nauwelijks tijd dus om de items überhaupt voor te bereiden.

Geef een reactie