Untitled Post

Wat grappig, zeg. Ga ik een keer in mijn log vragen of nog iemand het leest en dan gaan mensen meteen hun vinger opsteken…wel heel leuk, hoor. En inspirerend.
In de tussentijd heb ik alweer twee items gemonteerd, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er niet zoveel moeite voor heb gedaan. Vaak moet het allemaal snel snel om het op woensdag avond af te hebben. Het lukt wel, maar dan moet iedereen dus ook echt aanpoten. En op dit moment monteren we maar met z’n tweeën. En dan ook nog voor twee of drie items teksten schrijven die zo informatief mogelijk moeten zijn, maar ook al op de mond van de voice-over moeten passen…dus eerst de items uit de computer op een klein bandje zetten en dan tijdens het kijken teksten schrijven. Soms is dat geweldig leuk, maar vandaag vind ik het wat lastiger.

Het stinkt hier in het gebouw namelijk naar afval. En dat al sinds drie dagen. Een onbestemde geur van vis, verschimmeld brood en vlees…nou, geuren kun je niet echt uitleggen…vies, gewoon. bah.

Thuis logeert net een vriendinnetje van mij die in haar eigen kamer overvallen is door drie of vier (!) muizen en daarom met donkere kringen onder de ogen bij mij kwam aankloppen. Als er nou maar geen muizen in Bussum rondlopen!

Geef een reactie