Untitled Post

Hallo weblog-lezers.
Daar was ik weer. Na een zware week montage van de tweede aflevering Landrover. En na een hele gave avond met mijn studiegenoten (als van ouds) en twee camera’s…(en veel hulp)…maar dat zei ik volgens mij al. Dit weekend hebben we Silke helpen verhuizen naar Amsterdam (naar een HEEL gaaf huis in de Pijp) en hebben daarna de boedelbak meteen gebruikt om naar Groningen te rijden om de laatste prulletjes op te halen…
Nou ik stond echt verbaasd: maar de hele boedelbak zat gewoon vol. Terwijl ik al die spullen al drie weken lang niet eens gemist had! Daaruit ging ik concluderen dat ik de hele zondag bezig zou zijn met het uitzoeken van al die prut en dat ik waarschijnlijk een HELEBOEL weg zou kunnen gooien. Nou, dat was dan ook zo. Met veel plezier heb ik in een radicale bui bijna al mijn studiespullen weggegooid (boeken natuurlijk niet, boeken gooi je NOOIT weg), maar wel de aantekeningen en de syllabi (waarvoor ik toch wel heel lang in de rij van de universiteits-repo had gestaan en ook veel geld had betaald, maar je kunt dat soort dingen gewoonweg niet eeuwig bewaren)…
Dus het was gisteren een en al weggooi-actie.

Daarnaast probeerden we plek te zoeken voor een aantal dingen in huis – bijvoorbeeld de extra matrassen. De poging ze gewoon onder ons bed te leggen, mislukte, dus moesten ze uiteindelijk naar de kelder. Nou ja, dan maar elke keer naar boven halen en naar beneden brengen. ’t is niet anders. Helaas wonen we toch niet in een paleis.

Maar toch was het wel leuk en gezellig – spullen weggooien. Je ontdoen van allemaal rotzooi die je had bewaard om het bewaren…uiteindelijk weet je niet meer waar je het moet stallen en daarna komt het besef dat je het ook niet meer WILT stallen…

Voor de rest heb ik weinig nieuws beleefd in het weekend. Het was druk zat. Oh ja, en in Silkes huis in A’dam was het reuze gezellig, zoals Nederlanders dat zo mooi kunnen zeggen.

Volgend weekend komen mijn ouders op bezoek en gaan we fietsend de gooi- en vechtstreek verkennen. En heb ik getuigschriftenuitreiking…ook heel spannend…

Maar eerst nog de derde aflevering van Landrover. Het blijft spannend. En steeds meer het nieuws uit de regio gaan volgen om goed voorbereid te zijn voor begin september.

Oh ja, Arjen Hilberswordt vandaag misschien vrijgelaten. Daarmee ben ik heel erg begaan omdat ik dat onderwerp in april op mijn stageredactie heb aangezwengeld (sorry dat ik mezelf eer aandoe, maar ja, je moet assertief zijn dezer dagen!).
Daar hebben we toen een goed onderwerp over gemaakt en naar aanleiding daarvan heeft Netwerkhet overgenomen.
Nu pas is het ook in Nederland een echt hot item. Heeft toch wel lang geduurd, vond ik. Maar ik hoop gewoon dat alles goed gaat.

Geef een reactie