Untitled Post

Het is klote, klote, klote. Op het werk loopt niets zoals het zou moeten (en dat sloopt me het meest), thuis is de verhuizing in principe nog steeds niet afgelopen, ik zie mijn vriend nauwelijks (maar krijg wel hele leuke vriendinnen over de vloer), gedraag me al sinds drie dagen megachagrijnig en kan het ook niet van me afzetten…
Gisteren kwam ik er ook nog achter dat ik voor de serie die ik nu aan het monteren ben, banden met de verkeerde audiosporen had gekregen, zodat ik nu alleen maar de voice-over van een irritante engelse kerel in de computer kan laden, maar geen muziek of setnoise. Heb ik dus niet zoveel aan. Wordt alleen maar meer prutswerk als ik de audio van andere beelden daaronder moet zetten. Heb maar weer nieuwe banden aangevraagd, maar eigenlijk kan ik daar niet op zitten wachten.

Het is een stomme Nederlandse zin: maar ik voel me echt niet lekker in mijn vel.

Geef een reactie