Untitled Post

Ja, ik weet het, trouwe fans. Mijn vingers hebben weinig willen typen de laatste tijd. Ja, het is maar weer eens een ramp en dan nu waarschijnlijk gewoon echt afgelopen met het bedrijf. En hoe dat dan allemaal verder gaat met de financiële kant, dat moet ik nog maar even afwachten. Helaas kan ik jullie weinig achtergrondinformatie leveren en ook geen links om door te klikken.
Ik ben blij dat ik in september bij de radioaan de slag kan, en ik ben vast van plan om daar helemaal wat van te maken. En het gaat lukken ook!!!
Dus, niet getreurd, gewoon verder op zoek. Maar ik baal wel.

Het is wel een leuk weekend, mijn ouders zijn op bezoek. En we hebben net een best lange fietstour achter de rug (eerder achter de kont, die doet me namelijk zeer). Onderweg nog op zoek geweest naar Paleis Soestdijk en Kasteel Drakensteyn. Staan wel op de kaart, maar op een of andere manier kun je natuurlijk bij beide niet komen.
Maar goed, het gaat wel goed met me. Dinsdag heb ik getuigschriftenuitreiking en ik hoop eigenlijk dat dat ook heel erg leuk wordt. Het wordt namelijk een stuk persoonlijker dan een ‘gewone’ buluitreiking. Ook met borrel en zo. En borrel is altijd goed.

Altijd de voelsprietenblijven uitsteken!

Geef een reactie