Untitled Post

Ja, mensen. Sorry voor degenen die met smart elke dag op mijn weblog-aantekeningen wachten…Hier komt er weer een.

Ik ben weer wat positiever (en dat was ook weer hard nodig).
Ook al is het hier een aflopende zaak, ik ga nog wel een leuke serie afmaken (en dat is ook hartstikke leuk), maar vanaf september wil ik me dan toch ook HEEL graag op nieuws storten. Een groot deel van mijn hersens verlangt van mij dat ik daarmee bezig ben. En ik ben dus ontzettend blij dat ik daartoe de mogelijkheid krijg.

Ik word wel geplaagd door de hitte. Achter de montagecomputer zitten zonder airco is bij tijden toch echt wel moeilijk. En vreet vooral energie weg. Dus wie mij verkoeling via internet kan opsturen…heel graag. Vakantie is ook nog niet in zicht. Maar wat wil je, als je gewoon ook leuke banen wilt hebben. Dan moet je voornamelijk daar mee bezig zijn. Dan maar in het weekend naar het strand. Is ook altijd een leuk reportage-onderwerp. Vragen hoe vaak de mensen zich per minuut omdraaien om van beide kanten te bakken.

Geef een reactie