Untitled Post

Jeetje, wat heet. Nu kan zelfs mijn weblog er niet meer omheen. Tweede dag aan het meer…en nog niet genoeg van de zon…maar het is toch wel EEEERRRRRRUUUUUGGGG heet…
en wie niet geloven wil dat er op vrijdag avond op Zandvoort niets te zien was, omdat je vanwege de mist je eigen hand nauwelijks kon zien…die heeft dan toch niet gelijk; het was namelijk echt een hele rare avond…de picknickmand hadden we helemaal meegenomen om uiteindelijk weer richting zon te rijden (die inmiddels was ondergegaan) en de avond besloten met een hamburger van de grote gele M en glaasjes rosé bij de chefkok thuis…(ook leuk, en vooral ook al voor de wijn bijzonder hard gelachen…). Echt een hele leuke avond. Het zijn toch de bizarre dingen die je onthoudt.

Jos heeft vandaag in Haarlem een fiets gekocht en is daarmee helemaal terug naar huis gefietst. Welgesproken iets van 50 km (en als je verkeerd rijdt, kom je nog later aan). Sinds ik gisteren naar het meertje heb gefietst, heb ik besloten dat ik de komende weken af en toe op de fiets naar Amsterdam zal gaan, aangezien ik toch niet meer aan hardlopen toekom…krijg nog HEEL veel werk de volgende weken…

En ik hoop stiekem dat er iemand ondanks de hitte vandaag om 16 uur zijn tv heeft aangezet (terwijl ik dat zelf dus ook niet heb gedaan). Morgen begin ik aan de tweede aflevering!

Geef een reactie