Untitled Post

Wat een geweldig opbeurende berichten allemaal in mijn gastenboek. Daar wordt een mens blij van. Van al die druk en het perfectionisme word ik toch ook echt wel een keer gek. Aan de ene kant is het heel goed om zo te zijn, aan de andere kant zijn er mensen die in een keer ook wel teveel vergen: EN ondernemend zijn EN altijd blijven lachen EN altijd alles goed vinden EN overal meteen een oplossing voor bedenken EN verwachten dat je daarnaast nog gezond eet, hardloopt en er gezond uitziet….
sorry, maar daar kon ik de afgelopen week niet aan voldoen.
Nu gaat het iets beter, mede dankzij een zonnig weekend dat uiteindelijk ook weer heel leuk was. Daarnaast een beetje kleur in mijn gezicht gekregen, dus ik voel me gelijk een stuk mooier en aantrekkelijker. (en ik heb ergens gelezen dat dat de oorsprong is van alle tevredenheid en wederzijdse liefde en zo…)

Geef een reactie