Untitled Post

Nou ja, zeg, is het alweer bijna een week geleden dat ik iets geschreven heb? Ik hoop wel dat iemand ook op mijn laatste links heeft geklikt en de artikelen over Ostalgie heeft gelezen…hadden jullie in ieder geval een beetje wat te doen.

Inmiddels zijn mijn nieuwe werkzaamheden begonnen bij de radio, en ik moet er nog een beetje aan wennen, maar over het algemeen vond ik het toch twee geweldig leuke dagen. Maar toch: je kunt nooit genoeg ideeën verzinnen, dus in mijn vrije tijd ga ik maar eens nieuwe inspiratie opdoen. Er is zeker genoeg te doen.

In het weekend heb ik het grootste deel van mijn tijd doorgebracht met volleyballen op het strand van Scheveningen. Afgezien daarvan dat ik Scheveningen zelf echt heel lelijk vind (zie dit), was het wel een geweldig leuke dag. Veel gesport, gewonnen en dat hebben we dan ook gevierd met alcohol. De dag begon met regen, maar uiteindelijk konden we zelfs nog van een hele mooie zonsonderganggenieten…

Geef een reactie