Untitled Post

Nouja, maar vier dagen niks gepost. Dat vind ik nog wel meevallen…
Aangezien mijn ‘fans’ alweer gaan klagen in mijn gastenboek en ik niet meer van dit soort klaaggezangen wil lezen, ga ik toch maar aan de slag en nieuwe dingetjes vertellen.

Ik ben VRESELIJK blij met mijn nieuwe redactiewerk. Weer alles meekrijgen, ANP de hele dag en kranten in overvloed. En met leuke regionale itempjes bezig gaan (die inderdaad vaak heel leuk mogen zijn). Ik hoop alleen dat ik het ook heel goed doe hier op de redactie en dat ik dus de baan mag houden (en dan voor meer dagen).

En dan nog iets: ik mag een hele leuke collegabij de AVRO gaan vervangen voor drie weken (dat zijn dan mijn andere drie dagen werk), omdat hij in zijn huis moet klussen en een week vakantie gaat houden. Goed voor hem dus, en goed voor mij.

Geef een reactie