Untitled Post

Bijna was ik iets vergeten – het is MANLOOS weekend. Wat houdt dat in? Dat ik eigenlijk vanavond al naar vriendin L. wilde, wiens man naar vogelsis gaan kijken, maar ik moest nog mijn eigen radiodocu afmaken (ja, sommige dingen moeten nu eindelijk eens echt af zijn…); en dat houdt ook verder in dat ik morgen lekker door Amsterdam ga banjeren…om weer eens te proberen mijn toerist-gevoel een beetje kwijt te raken door alle leuke etalages te gaan bekijken, om daarna wel met vriendin L. naar vriendin N. te gaan en vervolgens ’s avonds eens een keer goed te gaan stappen (ik ken ons inmiddels goed en het zou wel eens met een wijntje op de bank kunnen eindigen…)…
In tegenstelling tot vriendin M. die op zondag in een oranje broek een hele leuke loopzal lopen (en vriendin N. en ik hebben dat een jaar geleden ook nog gedaan!). Jammer dat ze dus niet meekan, maar er volgen vast nog meer MANLOZE weekenden of avonden.

Oh ja, mijn eigen man is – zeilen.

Geef een reactie