Untitled Post

Ik laat jullie weer vreselijk in de steek met de leegte op dit log…maar in de tussentijd vermaak ik me helemaal prima. Ik heb precies de goede hoeveelheid werk, ook al vond ik het de eerste weken nog een beetje moeilijk om zelf te bepalen wat ik op welke dag ga doen, dus moest ik toch maar eerst een eigen planning maken. Maar nu zitten we vlak voor de uitzending en moet dus een heel dossier in elkaar geknutseld worden en dat lukt tot nu toe aardig. In ieder geval wat de technische kant betreft, de inhoud wil ik nog veel beter en sneller en leuker en diepgaander…maar zoveel haal ik dan toch niet in zo’n korte tijd.

Intussen hebben we er een huisdier bij. Een muisje. En eigenlijk is die heel leuk, maar toch ook weer niet. Hij komt onder de wasmachine vandaan, rent heel snel naar de kooi van ons konijn, jat daar een stukje eten en verdwijnt weer heel snel onder de wasmachine. En hij wordt steeds brutaler. Dus hij komt nu ook als ik gewoon sta af te wassen. Dat kan natuurlijk niet. Vind ik.

Geef een reactie