Untitled Post

Trouwens, Kluun, bedankt voor je bijdrage in mijn gastenboek, een echte schrijver!!!! Ik ben apetrots en zal nog een recensie schrijven….(alleen als je op mijn site blijft kijken natuurlijk….)

Untitled Post

Yes, boys and girls, ik ben er weer en kerst is ook bijna ten einde. Het volgen dagen waarin ik informatie uit slimme boeken wil vreten, het huis op wil ruimen, vrienden wil zien en een heleboel leuke dingen wil doen. Voor dat ik weer aan het werk ga.

Kerst was als altijd, met wat discussies in de familie zoals elk jaar. En toch ook weer heel erg gezellig. Toch kon ik me voor het eerst voorstellen om eens een keer lekker op mijn eigen bank thuis te blijven zitten met kerst.
Vriend J. was er helaas toch niet bij, want hij moest wegens zaken al op de 22e weer richting NL. Maar goed, ik heb hem vandaag terug. Heb je ook nog eens wat om te missen.

Ik ga weer loggen, maar zit sinds een week voor het eerst weer achter de computer en moet zeggen: ik heb dat ding met dat beeldscherm en dat toetsenbord geen seconde gemist.

Untitled Post

Ha, de sitestaat online, en het was weer hard zwoegen….
Scenario’s lezen, cv’s opzoeken, leuke teksten schrijven, nog leukere teksten schrijven. Nog leukere teksten schrijven. En dan kort voor de uitzending alles online zetten. En natuurlijk gaat er dan een heleboel mis…en dan zit je nog twee uur achter de computer in je eentje, terwijl je collega’s in de gang verder op tijdens het kerstfeest staan te drinken en te dansen….mmmh. Dat is dus wat ze de ‘Ernst des Lebens’ noemen.

Untitled Post

Zaterdag avond: bijzonder leuk feestje gehad bij vriendin L. en voor vriendin L. met heel veel lol, veel gesprekken en een beetje teveel wijn. Betrokkenen weten wel wat ik bedoel…de volgende keer toch maar wat rustiger aandoen.

Gevolg: zondag gewoon tot 16.30 in bed blijven liggen (best lekker, hoor!) en een verschrikkelijk oude, en kitscherige romantische film gekeken met Romy Schneiderin haar eerste acteerjaren (als Nederlanders überhaupt weten wie zij is…)

’s Avonds toch nog uit bed dus, naar een dure zonnebankmet veel service te H. en naar de filmte U. Op zich was het een prima geslaagd weekend. De laatste vier dagen deze week wordt het ploegen en zwoegen, want op het werk is er toch echt wel heel veel te doen.

Untitled Post

Vriend J. kocht op vrijdag een multimeter. Wie niet weet wat dat is (en ik hoorde tot afgelopen vrijdag ook nog bij die groep…) moet even naar dit plaatje kijken:

Ik: Multimeter? Wat is dat? Wat meet dat ding dan?
J: Nou, alles gewoon.
Ik (in gedachten): Je kunt er dus kamers mee meten en afstanden en zo….maar nee hoor…
J: Je kunt amperes, volt en de weerstand meten…
Ik: Dus het is een stroommeter.
J: Nee, een multimeter. En ik ben er heel blij mee!

Vriend J. ging vervolgens de uiteinden van de multimeter vrolijk in alle stopcontacten van het huis steken en verkondigen dat er helemaal geen 220 Volt in zit (zoals veelal bekend), maar alleen 216. Nou, de wonderen waren de wereld nog niet uit.
Wat nog erger was: de eerste multimeter was meteen kapot. Lag waarschijnlijk aan de 7 Euro die hij had gekost. Dus op zaterdag gezellig naar de Makro. Echt, zo gezellig, dat we er binnen 10 minuten weer uit waren. En toch nog een andere multimeter gekocht bij de Gamma.

Weer thuis ging vriend J. om raad vragen bij de verschillende foraover multimeters en stroom…ik weet niet of jullie hieriets van snappen, maar dat ging in ieder geval volledig langs mij heen. Ik hoop dat het geen nieuwe hobby wordt…

Untitled Post

Ik heb een konijn, maar dit (+ het publieke!!!! programma ‘alle dieren tellen mee’)gaat me toch ECHT TE VER!!!!!!!!!!:

Hallo dierenvrienden,

Onlangs is door een aantal “dierenmensen” het initiatief genomen om te proberen een nieuwe omroep op te richten en zodoende meer aandacht te besteden aan dieren, natuur en milieu. –> Nutopia

De initiatiefnemers zijn actief bij de Dierenbescherming, de Faunabescherming (anti-jacht), Bont voor Dieren, Wakker Dier, de SP en de Partij voor de Dieren. Wanneer er voor 1 maart 2004 voldoende leden (50.000) zijn dan kunnen ze 2 uur TV en 8 uur radio gaan maken per week. De minimale contributie bedraagt slechst 5,73 euro. Per gezin mogen meerdere mensen lid worden!!!!

Ik weet niet hoor, maar ik hoop dat niemand zich aanmeldt! Oh ja, en de dierentolkben ik nog vergeten…ook zoiets. Laat die mensen naar National Geographickijken. Leren ze veel meer.

Untitled Post

Lieve vriend J. heeft nieuw beddengoed gekocht, met eendendons. En was enigszins teleurgesteld dat het ‘extra warm’effect niet meteen na twee seconden liggen in werking trad…toen ik wegging vanochtend, sliep hij nog, dus ik weet niet of het hem uiteindelijk beviel. Mij wel, ik heb heerlijk geslapen…

Untitled Post

www.kluun.nl; het loont niet alleen om de site te gaan lezen, maar vooral het erbij horende boek ‘Komt een vrouw bij de dokter’ van Kluun. Niet alleen voor mensen die een langdurige relatie hebben, maar ook voor mensen die graag stappen. Van alles wat en het raakt je. Je bent binnen de kortste tijd helemaal midden in het verhaal en kunt niet meer stoppen met lezen…

Vooral ook mannetjezou dit boek moeten lezen.