Untitled Post

Ik ben zo blij met alle aandacht in mijn gastenboek; zo komen ook nog eens mensen bij elkaar!!!!!! en chefkok: bedankt voor de rechtsstreekse uitleg; helaas is het kind nog steeds niet gehaald, maar we hebben er in ieder geval weer iets bijgeleerd…

Inmiddels heb ik de eerste uitzendingmeegemaakt en er ook veel werk voor verricht, alleen nog wel het idee dat alles nog steeds veel beter moet dan het is….Als ik hoofdverantwoordelijke voor een websiteben, dan moet ‘ie er eigenlijk ook heel goed uitzien…(en mijn eigen site eigenlijk ook, maar daar heb ik dan nog maar weinig tijd voor over…), maar over het algemeen zit ik op een heel goede plek, waar ik vooral ook ontzettend veel van de programmamakers kan leren (en ook eigen steentjes kan bijdragen…)…

Trouwens hebben J. en ik een eigen kunstwerk geknutseld, geïnspireerd door moderne kunst die in de Pinakothek Der Modernein München hing…we dachten: dat kunnen we zelf ook. En dit is het geworden:

Commentaar graag in het gastenboek!

Geef een reactie