Untitled Post

Ik heb een konijn, maar dit (+ het publieke!!!! programma ‘alle dieren tellen mee’)gaat me toch ECHT TE VER!!!!!!!!!!:

Hallo dierenvrienden,

Onlangs is door een aantal “dierenmensen” het initiatief genomen om te proberen een nieuwe omroep op te richten en zodoende meer aandacht te besteden aan dieren, natuur en milieu. –> Nutopia

De initiatiefnemers zijn actief bij de Dierenbescherming, de Faunabescherming (anti-jacht), Bont voor Dieren, Wakker Dier, de SP en de Partij voor de Dieren. Wanneer er voor 1 maart 2004 voldoende leden (50.000) zijn dan kunnen ze 2 uur TV en 8 uur radio gaan maken per week. De minimale contributie bedraagt slechst 5,73 euro. Per gezin mogen meerdere mensen lid worden!!!!

Ik weet niet hoor, maar ik hoop dat niemand zich aanmeldt! Oh ja, en de dierentolkben ik nog vergeten…ook zoiets. Laat die mensen naar National Geographickijken. Leren ze veel meer.

Geef een reactie