Untitled Post

Yes, boys and girls, ik ben er weer en kerst is ook bijna ten einde. Het volgen dagen waarin ik informatie uit slimme boeken wil vreten, het huis op wil ruimen, vrienden wil zien en een heleboel leuke dingen wil doen. Voor dat ik weer aan het werk ga.

Kerst was als altijd, met wat discussies in de familie zoals elk jaar. En toch ook weer heel erg gezellig. Toch kon ik me voor het eerst voorstellen om eens een keer lekker op mijn eigen bank thuis te blijven zitten met kerst.
Vriend J. was er helaas toch niet bij, want hij moest wegens zaken al op de 22e weer richting NL. Maar goed, ik heb hem vandaag terug. Heb je ook nog eens wat om te missen.

Ik ga weer loggen, maar zit sinds een week voor het eerst weer achter de computer en moet zeggen: ik heb dat ding met dat beeldscherm en dat toetsenbord geen seconde gemist.

Geef een reactie