Untitled Post

WEEKEND
Een mens kan ondanks sommige discussies een heerlijk weekend hebben met vriend, vriendin S. en vriendin N. Gedeeltelijk doorgebracht met z’n drieën, maar ook lekker gegeten met z’n vieren. En vriendin S. bleef slapen. Het was een erg gezellige boel bij elkaar. Te H. hebben we de plaatselijke sauna getest, waar ons met een glimlach werd verteld dat dit de op één na oudste sauna van Nederland is en dat we dus niet zo raar moesten kijken als alles er “een beetje oud” uitzag (een goede manier om dat zo te brengen!) En toch: hij is prima bevallen. Niet alleen omdat de mensen die er kwamen, minstens zo oud waren als de sauna zelf (42 jaar) en wij er dus sprankelend, jong en slank eruit zagen (En dat zijn we ook!!), maar ook vanwege de open haard met nep-gas-vuur, het troebele weer buiten en het scrubzout bij de douche.
Zondag voor de zoveelste keer op zoek naar kasteel Drakenstein dat alsnog gewoon achter een hek blijkt te zitten waarachter je het niet echt kan zien…Bovendien zat heel het Gooi gisteren gewoon in Lage Vuursche. Drukker dan in de zomer. En voor de Glühwein vroegen ze 4 eurie, ongelofelijk.
Op de terugweg naar A. om vriendin S. weer naar huis te brengen ook nog per toeval ontdekt waar kasteel Nijenrode ligt. We reden A. tegemoet met een ondergaande zon en beseften dat het allemaal toch echt wel mooi is om ons heen.

Geef een reactie