Untitled Post

Een weekend vol regio en een druk begin van de week
Na de vieze plaatjes (gepost door mijn vriend notabene!), volgt er nog een weekend-update. Ik heb er namelijk weer heel veel bijgeleerd.
Vrijdag avond: Filosofische discussies aan de kartbaan: nooit gedacht dat dat mogelijk zou zijn. Maar het is waar. Gesprekken over de zin van het leven, met volwassen mannen boven de 40; het vinden van het juiste beroep (waarvoor je hopelijk ook nog betaald wordt), over onrust die ontaardt in stelen en vreemdgaan en over de morele grenzen van het zakendoen.
Maar vóór al deze zinvolle en vruchtbare discussies hebben we wel drie rondjes gekart! En ik heb vriend J. volop verslagen door een rondetijd van 28,90 s te halen (Vriend J: 29,09 s!)… Ineens was het karten leuk, omdat er ook echt een wedstrijdje inzat en ik trots was zo’n raar rijgevalletje te kunnen besturen. Done it, been there, great!

Zaterdag:Op en neer naar Amsterdam, naar het huis van meneer H. die een boek gaat schrijven over oude en jonge journalisten. En menig jonge journalist (zoals ik en vriendin M. bijvoorbeeld) gaat meeschrijven aan dat boek. Maar verder ga ik hier maar niks vertellen…omdat de inhoud er nog moet komen…

’s Avonds terug naar H. en naar de musicalmet J’s moeder B. In de hoofdrol: een oud studievriendinnetje (links) die geweldig mooi kan zingen en ook veel beter is geworden…Zij is zeker voor nog grotere bühnes bestemd. Terwijl ik eigenlijk niet zo van musicals houd, was dit toch een heerlijke voorstelling en de amateurswaren echt wel professioneel. En wat kon A. mooi zingen… helemaal geweldig! Stikjaloers kan ik dan worden.

Zondag: op bezoek bij ome B. die een Duits huis op Nederlandse grond heeft laten zetten. Mooi hoor. En nog een keer leuke gesprekken over de Marechaussee, en hoe geweldig deze zenderis (groetjes aan mannetje…)
Al met al: een gaaf en voldaan weekend.

Oh ja: J. en ik hebben een eindbod voor een huisje en moeten nu beslissen! Spannend….

Geef een reactie