Untitled Post

Teruch van ’s Milchkaffee

Ja, er is nog een log, en Ulli is er nog. Na de vakantie slaat de drukte meteen weer toe. Maar dat kan ik dezer dagen vrij goed aan, want de week skiën was helemaal fantastisch!!!!!!!!! Heel erg veel dikke sneeuw, erg veel zon (mijn neus is al drie dagen aan het vervellen…), dankzij vriendin M. aardige Zwitsers die in ruil voor een ‘Käseschnitte’ vriend J. en mij nog leerden Carve-skiën en die ons uitnodigden om te gaan ‘Schneeschuhlaufen’ (met aansluitend ‘Käsefondue’….mmmhhh, ik heb genoten!!!). Bijna elke avond uitgeput en vroeg naar bed, ’s ochtends uit het raam gekeken naar witte bergtoppen en blauwe lucht. Helaas was J.’s digicamera net voor de vakantie kapot gegaan, dus bij deze GEEN foto’s. Morgen haal ik de ECHTE foto’s op, maar of het inscannen wordt, dat weet ik nog niet. Voor een indruk is er ook altijd nog de webcam van Belalp, waar de zon het nu heeft begeven, nu we weer weg zijn. Zondag avond wilden we met de auto meteen weer terug. En nog steeds kan ik niet wachten tot ik de foto’s in handen heb. Mijn bruine kop doet me bovendien elke ochtend terugdenken aan de vakantie. Best leuk werken met dat soort leuke herinneringen.

Geef een reactie