Zonder commentaar

KREFELD (ANP/DPA) – Een rechtbank in het Duitse Krefeld heeft een man veroordeeld tot twaalf jaar celstraf wegens doodslag op een 2-jarig meisje. De man paste op het meisje en drukte haar dood door boven op haar te gaan zitten.

De 125 kilo zware man was ingehuurd om op het meisje te passen. Haar gehuil werkte echter zodanig op zijn zenuwen dat hij besloot boven op het meisje te gaan zitten.

Haantje de voorste!


Het is inderdaad een Nederlands spreekwoord: De BILD (ja, ik heb wat vaker doorgeklickt) presenteert een serie foto’s over hoe sexy en gek het EK is…Met de passende foto’s. En wat krijg je te zien als ze voor het eerst bij een foto van een Nederlandse vrouwelijke supporter komen? Dit.

En dit is het laatste wat ik erover zeg…


Citaat BILD-Zeitung:
“We hebben al acht jaar geen EK-wedstrijd gewonnen. Het is een
schande! Jullie moesten je schamen, jullie mislukkelingen! Uitgeschakeld
worden door de tweede keus van Tsjechië is pijnlijk, bitter en verdrietig.
Dit heerlijke EK gaat verder zonder ons. Hoe vaak hebben we niet naar de
wedstrijden van Engeland of Zweden gekeken en gedacht: ‘Is dit een andere
sport?’ Waarom kunnen onze jongens niet over drie of vier schijven bij de
andere goal komen?”.
(met dank aan vriendin M., want alle kranten en commentaren kan ik zelf echt niet bijhouden….)

Ik dacht dat ik geïntegreerd was, maar er zijn dingen in Nederland die ik gewoon niet kan bevatten…

(liever zonder afbeelding…)

Poepmiddag in Ouwehands Dierenpark

RHENEN (ANP) – Ouwehands Dierenpark in Rhenen staat zondagmiddag helemaal in het teken van poep. Bezoekers krijgen alles te zien, te voelen en te ruiken op het gebied van uitwerpselen van dieren tijdens de manifestatie Poep Enzoo.

Volgens een woordvoerster van de dierentuin weten de meeste mensen maar weinig van de vele kilo’s poep die de dierentuindieren elke dag produceren. Het uitmesten van de stallen en buitenverblijven is een tijdrovende, dagelijks terugkerende klus in een dierenpark. De zebra’s bijvoorbeeld zorgen elke dag voor ruim twee vollege kruiwagens poep. Dan hebben de verzorgers van de mara’s en de nachtdieren het makkelijker, want die beesten eten hun eigen uitwerpselen op.

Bij de pinguins moeten de dierentuinmedewerkers oppassen, want zij schieten hun poep met volle kracht meters achteruit. En de ontlasting van een giraffe is hoorbaar: de harde keutels vallen van ruim twee meter hoogte met een luide plof op de grond. Bij Ouwehands Dierenpark kunnen mensen ook een emmertje leeuwenmest bestellen. Dat is volgens de dierentuin een probaat middel om katten uit de tuin te houden.

En wat kost dat grapje dan????


SpaceShipOne (SSP1) verliet maandag kort voor 17.00 uur (Nederlandse tijd) als eerste bemande privé-ruimteschip de atmosfeer van de aarde. Het door particulieren gefinancierde ruimteschip ontstak op een hoogte van 15 kilometer zijn raketmotor waarna het 100 kilometer boven de aarde de ruimte bereikte.

De raket was om 15.45 uur, gedragen door een transportvliegtuig, opgestegen vanaf een vliegveld in de Mojave-woestijn in de Amerikaanse staat Californië. Daar landde de SSP1 ook weer volgens planning.