The REAL Poppedopje…

…is weer terug!!!! Nee, niet in the dutch mountains, maar wel in Berlijn waar het tenminste (nog) niet regent. Het was gaaf, het was heet en erg cultureel in Italië. En dit waren in het kort de stops die we hebben gemaakt (reken zelf het aantal campings maar uit…):
Tegernsee (D)
Verona / Gardameer (I) – dit moet ik even kwijt: ik hoop niet dat de camping Bella Italia bij iemand van jullie bekend is; dit is gewoon een grote NEDERLANDSE STAD! (niet zo leuk dus…)
Pisa(ja, daar valt niet zo heel veel over te zeggen; de bekende foto gemaakt en weer verder gereden…)
Roma(die stad kan ik hier onmogelijk samenvatten; geweldig en al helemaal op een scooter. Wel blij dat we nog leven…)
Amalfikust (oostelijk van Napoli; ergens voor Positano op een camping die op de rotsen hing (!), echt waar!!!), met een reisje naar Capri (ooooooooooooooohhhhhhhhh…) en een reisje naar Pompeji(oooohhhhh, echt interessant; zoveel van over dat het na drie uur begint zeer te doen, in je voeten en in je hoofd…)
Pozzuoli (westelijk van Napoli; de camping daar bevond zich midden in een oude vulkaan!!!) en dus ook
Napoli (waarvan me toch vooral de urinestank is bijgebleven, maar wel de allerlekkerste pizza Margeritha ooit; en ik wist niet eens dat een Margeritha zo lekker kon zijn, die eet ik in Nederland immers nooit…een MUST in Napoli!) en last en least
Firenze(waar het nog steeds oh zo vreselijk heet en windstil was en waar poppedopje verkouden is geworden, snif snif, hoest…maar waar het ook oh zo mooi was)

Helaas niet zoveel digitale foto’s, want J. had de lader niet mee (en heeft eindeloos naar een lader voor in de auto gezocht voor zijn Sony’tje; kan iemand die nog even snel uitvinden en voor hem in de winkels leggen…?) en bovendien zit hij al wel weer in de dutch mountains en heb ik alleen nog maar de foto van de toren van P. gezien…
Worden dus later geleverd.

Bedankt voor de trouw allemaal in mijn reactieboekje!!! Ik was blij dat jullie het volhielden! (Toen wij namelijk probeerden te internetten in Italy, besloten ze allemaal tegelijk op vakantie te gaan (dat vieren ze ook nog eens op 15 augustus) en dus ook alle winkels, internet incluis, dicht te gooien. En op een camping op de rotsen heb je dus geen internet. Nee, echt niet.). Nu ga ik wel weer snel posten.

Geef een reactie