Dit is het enige wat ik erover ga zeggen…


…Ik vind het namelijk een belachelijke discussie, die over de grote auto’s die wel of niet Nijmegen inmogen. En dat een gemeente zich daarmee bezig houdt, is van de zotten. Heeft Nijmegen ECHT geen andere problemen? Kijk eens naar de kinderdagverblijven of zo…

Wat er wel van over blijft, is een algemene discussie over die SUV’s en hun bestuurders. En ik vond dit. Een reactie van de andere kant (geschreven door iemand die ik om goede redenen niet zo leuk vind…maar die hier toch een punt heeft). Ik snap ook niet zo goed wat iemand in Nederland, met al die drempels, met zo’n auto moet. Laat staan dat hij überhaupt een parkeerplaats vindt (best knap vind ik dat!). Maar daarover politiek beleid gaan voeren – ik begrijp er geen snars van. Net komkommertijd. En dit was dus het enige wat ik er ooit over wilde zeggen. Punt. En alsjeblieft niet reageren.

Geef een reactie