Valse start

Na een heel erg leuk weekend ben ik vanochtend meteen in de grote dip des levens beland.
Mijn fiets is maar weer eens gejat.
En ben ik nou zelf schuld of niet? Ik weet het niet. Twee sloten zijn blijkbaar nog niet genoeg, er moeten drie pantsersloten op. Het geld is ook op, dus dat wordt een fiets via marktplaats voor 25 euro. G.dsamme, g.dverdomme, klerezooi. Ik geloof dat er weinig mensen zo’n slecht humeur hebben als ik vanochtend. Hier op kantoor worden we ook nog eens klem gebouwd. Overal kasten en bureaus en daarachter laten ze (voor andere mensen die blijkbaar belangrijker zijn dan wij) veel ruimte vrij. Het is net één grote grijze gevangenis hier. Om blij van te worden. Dag, maandag!
Ps: en dit bericht probeer ik al een uur te posten, maar Blogger doet vandaag ook niet mee.

Geef een reactie