Schandalig.

Een hele week geen post. En toch had ik het eergisteren geprobeerd, maar toen deed Blogger het niet.
Toen was het nieuws dat Otto Schily (minister van Binnenlandse Zaken, Duitsland) de strijd tegen de terreur scherper aan wil pakken, mede ingegeven door de incidenten in Nederland, blijkbaar. Duitsland is dus de eerste die er wat aan gaat doen, dat verbaasde me nou weer…

Daarnaast wilde ik melden dat mijn eigen ingezonden brief naar Der Spiegelnatuurlijk niet geplaatst is en dat de koffieautomaten in het liefelijke AKN-gebouw het ook ’s nachts doen. Van dinsdag op woensdag kon ik dat zelf de hele nacht testen, toen ik hier bezig was andermans werk te doen omdat de site van dit programmaaf moest. En ik daar weinig leidinggevende hulp bij had. Vriend M. zit inmiddels rustig thuis (beterschap!), er is een heel belangrijk feestje van Wim geweest (en ik ben blij dat ik daar aanwezig mocht zijn…).
Ik ken nu de nachtprogrammering van Radio 1 en ik ben blij dat ik nu op z’n minst de tijd had deze tekst te schrijven.

Geef een reactie