De tijd dringt….

Ik heb vandaag een mooi schema in mijn hoofd gemaakt. Nog één dag normaal werken, dat wil zeggen: interessante maar oude dossiers voor de site opmaken, ’s ochtends lekker de krant lezen en daarbij heel hard nadenken over alle dingen die volgend jaar in het programma komen. Vanavond en morgen avond en vrijdag overdag en zaterdag overdag en zondag overdag en maandag overdag en dinsdag overdag 2 filmpjes monteren. De vakantie van augustus is voor de helft af; deadline: vrijdag 10 uur. En wat gebeurt er dan? Volgens de wet van Murphy herkent de montagecomputer mijn externe harde schijf niet (ja, het is wat, die montage-en-computer-taal). Dat betekent: vanavond geen montage en DUS: de tijd dringt; het tijdsschema raakt in de war. En dat terwijl het huwelijksfilmpje van vriendin G. toch echt komende dinsdag op vhs en dvd door de postbuis naar Groningen moet vliegen. Beloofd is beloofd. Er staat alleen nog geen enkel shot in mijn computer. Nu hoop ik dat het inderdaad aan de kabel ligt en dat ik het schema morgen weer kan inhalen. Welterusten!

Geef een reactie