Een lange reis door het Noorden

Die begon op zaterdag middag, na toch nog lekker en weer veel te lang ontbeten en de krant gelezen te hebben. Anderhalf uur door de polderen de poortwachters van Grunn lieten ons binnen. Auto bij het oude huisje geparkeerd, de afbraak en de restauratie bekeken en naar de stad gelopen. Lekker in de schemering een heel korte winkelsessie gehouden. Lekker gedronken, gegeten met vriendin M. en verloofde J., veel te veel geld uitgegeven en de winkeltassen in het schip laten staan. (Zondag gezond en wel weer opgehaald!)
Naar de bios, geweldige film met vooral charmante details, met liefde uitgekozen. Mensenkenners zijn het, die filmmakers.

Geslapen, met stroomstoring wakker geworden (zie), maar dat deerde niet. Naar W. gereden, op bezoek bij net getrouwde vriendin G. en man L.. Mooi huis, heel erg gezellig, gepraat, gelachen, gekletst en gedronken en gegeten. Samen ook met vriendin A. en vriend R. (die beweerde geblokkeerd te zijn voor dit log…mmmmhhhh…).
En op de terugweg hebben we nog meer stops gemaakt, onder andere in S. en in H., maar als ik dat ook nog ga vertellen, wordt het hier veel te lang. In ieder geval staan al die plaatsen op de kaart!

Geef een reactie