Zo, mensen…


…dat was even een lange tijd zonder posts. In de tussentijd heb ik mijn Duits opgeknapt en bijna Zweedse kranten leren lezen (maar toch net niet gelukt…). Ik heb in archieven gegraven, twee keer in één week gevlogen (ja, ik begin eraan te wennen) en de camera gehanteerd en als het goed is, is alles goed gelukt. Resultaten zijn voor oplettende lezers te bekijken op tv en internet (binnenkort dan, want alles moet nog in elkaar gezet…). Na dagenlang met Zweedse ouders, hun kinderen en de camera door Stockholm te hebben gesjouwd en na twee dagen lang naar audiobandjes van 50 jaar geleden te hebben geluisterd en heel veel te hebben getypt (en Koninginnedag te hebben overgeslagen), ga ik morgen (ja, op zondag!) weer gezellig achter mijn AKN-computertje zitten en nog meer dingen doen. Vanaf heden dus weer normaal bereikbaar en aanwezig, maar ik heb het zeker leuk gehad!!!

Geef een reactie