Schroefje

Vriend J.…probeert een schroefje te draaien. Gewoon een heel kleintje op zijn computer. Er zijn inmiddels 12 schroevendraaiers van verschillende maten, 24 tangen en 88 hamers gebruikt. Minstens één tang is al gesneuveld.

“Al die andere schroefjes zitten ook niet zo vast. Die gaan heel makkelijk los. Kijk maar!”

(Wat een zwaar leven hebben wij…Op het laatst moest er een boor aan te pas komen, maar het is gelukt!)

Radiovrouwtje

By the way: woensdag was ik weer even te horen op de landelijke radio. Ik mocht een paar vragen stellen 😉 Dus wie het interesseert: net iets na de 33e minuut te horen (zie update onderaan!)!

Natuurlijk in hele goede samenwerking met het ándere mannetje.

(…en het mannetje als voice over…)

Update: de link boven geeft alleen de laatste uitzending weer; dus niet die van vorige week woensdag. Ik ben nog op zoek naar de juiste link….

Korte update belangrijke gebeurtenissen

Vriendin M. is zaterdag jarig en mag begin december voor een reportage een week naar Sumatra (wow!). Vriendin N. heeft het druk en heeft lef getoond op haar werkplek (inhoud kan vanwege eventuele mee-lezers niet gespecificeerd worden). Vriendin L. volgt projectmanagementcursussen en komt om in het werk. Vriend J. gaat de komende twee dagen op een beurs staan (hopelijk met succes). Vader H. van vriend J. gaat helpen. Ikzelf ga de noordelijke provincies in om filmpjes te maken.
Sinterklaas is in het land, het is koud geworden en de volgende update volgt snel.

PS: Vriend R. en ik hebben vanavond een Eccky gemaakt!!!!