I almost love you

Zo vlak voor de kerstdagen heb je wel eens een knuffel nodig. Aandacht. Iemand die je nodig hebt, die je een bloemetje geeft of een kerstzoen. Krijg je dat allemaal niet? Of te weinig? Of krijg je het wel, maar wil je nog veel meer? Klik dan hier (geluid aan zodra je op de rode knop drukt…).

De actualiteit achterna

Niet meer helemaal up to date, maar toch: een leuk plaatje.
Links: Tony Thatcher, in het midden Maggie Merkel en rechts Jacques d’Arc. Met respectievelijk de opschriften: “Korting voor Britten”, “Wij betalen genoeg” en “Boeren van Frankrijk: ik vecht voor jullie.”
Nou, ze hebben hun zin gekregen. Voor groter klik op plaatje.

(Via)

Lalalalalalalaala….

LONDEN (ANP) – Een Britse supermarkt komt met een zingende sandwich om het eetgenot te vergroten. De boterham zit verpakt in een doosje dat een melodietje speelt op het moment dat de deksel wordt geopend. De techniek is bekend van wenskaarten. De muzikale sandwiches liggen vanaf deze week in de winkels van Tesco. De eerste melodietjes zijn kerstliederen zoals Jingle Bells, meldden Britse websites. De boterham is belegd met kalkoen en cranberrysaus (veenbes). Tesco overweegt ook voor andere feesten zoals Pasen, Valentijnsdag en Moederdag een muzikale sandwich op de markt te brengen. De supermarkt hoopt verder dat muziekmaatschappijen de mogelijkheid aangrijpen om hun nieuwe liedjes te promoten.

Ben teleurgesteld. Dacht toch echt dat ze het broodje ZELF zover hadden gekregen om te zingen. Of tenminste de kalkoen die erop ligt…