Jaaaaaaaaaa! (een nieuwe post)

Ik ben er weer. Oftwel: ik zit tegenwoordig veel minder achter de computer, omdat ik al een klein voorproefje krijg op het verslaggeversvak. Ben tegenwoordig veel onderweg om filmpjes te maken voor deze site. Kleine, leuke portretten van mensen. Gaat me aardig goed af, maar er blijft nog heel veel werk over.

Voor de rest leef ik op dit moment in een soort grote wet van Murphy. De chaos-theorie is over me uitgestort. Ik ben onoplettend, maak heel domme fouten (die ik anders toch best wel goed weet te voorkomen), ben onaardig, opvliegerig, vergeet dingen, maak dingen kapot, drink teveel, praat teveel (!!! wie leert het mij af?) en gedraag me dan dus allerminst aardig. Bij deze mijn excuses aan de wereld!!!!!!!!!! Ik zal er mee ophouden. En mijn horoscoop nog eens nalezen. En anders in therapie gaan.

Even iets leuks: Tijdens een fantastisch Sinterklaasfeest kreeg vriend J. een jeugdherinnering kado. De kerstverhalen van Aart Staartjes. De teleurstelling in de auto was groot toen er maar twee verhalen opstonden en de andere twee ontbraken. Wie oh wie kan ons helpen aan ‘Het kerstpakket’ en ‘De kerstcontroleur’ van de plaat ‘Stille nacht’ (uit 1985, of zoiets…) ???

Geef een reactie