Lekker snuffelen…en dan ‘blaf’ zeggen…

Op zondag 12 februari is het zover, dan kunnen alle honden in Nederland ook hun trouwbelofte middels een blaf vervullen. Hebben jouw honden ook al jaren zijn of haar vriendje het blafwoord willen geven of is jouw hond misschien nog op zoek naar de eeuwige liefde? Mocht dit laatste het geval zijn dan is het zelfs mogelijk om op deze dag (heerlijk) te (gaan) speeddaten voordat de trouwerij begint, om zo een partner voor het leven te vinden.

Middels diverse kleuren kunnen de karaktereigenschappen van de hond aan elkaar kenbaar gemaakt worden zodat je direct de juiste partner kan besnuffelen. Misschien vindt het baasje nog wel een heel leuk ánder vrijgezel baasje, oftewel alles is mogelijk deze dag, als het maar in het teken van Valentijnsdag staat.

Vanaf 14:00 zijn alle honden inclusief baasjes van harte welkom bij recreatiegebeid De Kuil in Lage Vuursche (bij Hilversum) om zich in te schrijven voor dit geweldige evenement. Bij de inschrijving ontvangt de hond een sjaaltje in de kleur die de belangrijkste karaktereigenschappen van de hond zal vertegenwoordigen en (daarnaast ontvangen zij) een heerlijk zakje gezonde Beneful hondenvoeding. Het baasje ontvangt een sjaaltje in dezelfde kleur als die van de hond om zo ook makkelijk ten prooi te vallen van eventuele andere vrijgezelle baasjes.

Nou, gezellig, zou ik zeggen. Alle hondenbezitters op pad! Wat een evenement…

Geef een reactie