Totenstille

Een doodbloedend weblog…daar wilde ik nooit aan mee doen. En ineens is het gevaar groot. En bedenk ik me een week na dato dat ik al ontzettend langs niets heb zitten uitvreten hier.
Daar moet verandering inkomen!!! Waar zijn de vlaggen? De actiegroepen? De roep om kwaliteitsbijdragen?
???
Okee, ik pak het wel weer vanzelf op. Met het nieuws dat ik zondag jarig was, gister de tien kilometer door Utrecht heb gelopen (in één uur en vier minuten) en vandaag mijn moeder naar de Nederlandse taalcursus heb gebracht en daarna weer heb opgehaald.
In de trein heb ik haar geholpen met het huiswerk. “Was het nou ‘Wat vind jij ervan?’ of ‘Wat vindt jij ervan?”. Ondanks mijn (bijna) vlekkeloos Nederlands (is dit goed?) wist ik het ook niet meer. Schande.
Ik denk dat ik maar ga aanschuiven de komende twee weken bij die cursus.

Geef een reactie