Untitled Post

Kijktip (voor wie dat wil…)

Eind augustus heb ik me hoogstpersoonlijk in de hitte van Zuid-Frankrijk begeven om met een camera voor mijn snufferd een heleboel mensen te staan filmen. Zes dagen lang. Het resultaat komt nu op televisie (25 december, 12.00 uur RTV Utrecht). Zweet noch tranen heb ik geschuwd om me hier doorheen te worstelen. Dus ik hoop natuurlijk dat er een enkele hond naar kijkt!

AUFDATUM (update): Lourdes is HIER op internet te zien (en sorry voor de slechte stream, ik kan er weinig aan doen…)

Untitled Post

Van lucht en liefde…
…kun je dus toch wel leven:

UTRECHT (ANP) – ,,Het publiek vult mijn maag met warmte”, zegt dj
Giel Beelen over de mensen die buiten het Glazen Huis in Utrecht
staan. Beelen zit met zijn 3FM-collega’s Gerard Ekdom en Sander
Lantinga in het huis. Ze eten zes dagen helemaal niets en halen
geld op voor het Rode Kruis voor slachtoffers van landmijnen.


Vanmiddag nog maar even snel naar toe, wat warmte langsbrengen…

Untitled Post

Lijk in de kast
In Amsterdam is de tentoonstelling ‘Bodies – The Exhibition’ gestart. Lijken kijken op hoog niveau, bedoeld voor onderwijs en voorlichting. Want we weten immers eigenlijk nog steeds niet goed hoe we er van binnenuitzien.
Deze tentoonstelling is niet van hem, maar Gunther von Hagen is wel beroemd en berucht geworden met zijn plastinaties van lijken. En hij heeft nu een nieuwe fabriek (met heel actueel een James-Bond-Casino-Royale-tentoonstelling) waar je kan gaan kijken. Eén Vandaag is er vast geweest. Veel kijkplezier!

Untitled Post

Nog nooit vertoond…

Al twee chocoladeletters dit jaar. En nog wel ‘U’s’. En bovendien een echte Sinterklaas op de redactie. Nou ben ik toch wel ECHT geïntegreerd….