’t is feest met Soapy

Tenminste, dat hoop ik. Ik heb hem net van vriendin S. voor mijn verjaardag gekregen. Soapy is een haasje, wit met een gekleurd oor. En als je ‘m uit de verpakking haalt, groeit er na 12 uur langzaam een vachtje. Echt waar! Ik ben benieuwd of het werkt, zometeen thuis. Alleen één ding snap ik niet. Soapy heet niet voor niets zo, het is een zeepje. Op de verpakking staat: ‘het wonderlijke stukje zeep’. Maar aan het eind van de gebruiksaanwijzing staat ook:

“Nadat SOAPY uit de verpakking is gehaald, niet meer aanraken. Bij aanraken groeit het vachtje niet meer.”
Dus ik mag Soapy helemaal niet gebruiken? Of eerst laten staan en dan mijn handen wassen?

Heeft iemand een haasje als Soapy al eerder aangeraakt? Want alleen maar kijken naar een pluizig wordende Soapy, dat lijkt me niet zo spannend…

Geef een reactie