GeenStijl over muizen en mij

Het zal niet vaak gebeuren, maar voor die ene keer in het leven komt mij de eer toe op het grote grote internot te staan: namelijk op GS.
En dat allemaal door de muizen…

Laatste ontwikkelingen rondom de muizenplaag in de Appie te Utrecht. Het to-go filiaal op Hoog Catherijne is inmiddels verworden tot dé bezienswaardigheid van Utrecht. Van heinde en ver komen dagjesmensen naar de Domstad om het nu al legendarische muizenbrood met eigen ogen te zien. Op last van het management zijn de broodjes uit de schappen gehaald en staat de inmiddels massaal verzamelde pers nu maar de Jonagolds te filmen. Daar NS-stations tegenwoordig niet meer onder openbare gelegenheden vallen worden ordetroepen ingezet om de nieuwsgierige massa op afstand te houden. Burgerjournalisten wordt het maken van pica’s belet. Een reporter van RTV Utrecht is as we speak door de SpoWePliesie in de boeien geslagen wegens ontoelaatbaar filmgedrag. Nochtans illegaal geschoten beeldmateriaal kunt u uiteraard hierrr kwijt. Maar eerlijk is eerlijk, de Appie maakt wel écht schoon schip.

Update: Vervang ‘in de boeien geslagen’ door ‘meelopen’, ‘massaal verzamelde pers’ door het aantal ‘drie’ en voeg toe dat ik me niet kon legitimeren toen ik gevraagd werd. Dan ben je dicht bij de waarheid.
Update2: Materiaal van mijn hand is hierrr te zien (wel vooruitspoelen tot 4 minuut 35…).

Geef een reactie